Филип Морис Интернешънъл лансира глобална инициатива под надслов #UnsmokeYourWorld (UYW), 

...
Филип Морис Интернешънъл лансира глобална инициатива под надслов #UnsmokeYourWorld (UYW), 
Коментари Харесай

Филип Морис Интернешънъл лансира глобалната инициатива #UnsmokeYourWorld

Филип Морис Интернешънъл стартира световна самодейност под надпис #UnsmokeYourWorld (UYW),  която има за цел да започва необятен спор и да увеличи информираността за по-добрите други възможности, които имаме разполагаем благодарение на науката и нововъведенията. Това стана ясно на особено събитие на компанията в границите на провеждащия се в София конгрес за нововъведения и технологии Webit Europe 2019.

Ръководството на компанията на световно и районно равнище, отпред с Андре Каланцопулос, Главен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) взе участие в Пленарната сесия на форума за нововъведения и технологии Webit Europe 2019.

" С тази акция желаеме да отключим желанието у хората за разговор. За триумфа на самодейността е основно да включим в диалога всички – пушачите, техните близки, регулаторните органи. В Unsmoke става дума за шерване, за това какво искаш да кажеш на индивида до теб “, разкри Мариан Залцман, старши вицепрезидент корпоративни връзки.

„ Ние би трябвало постоянно да се връщаме при хората, да приказваме с тях още веднъж и още веднъж, с цел да им помогнем да отстранен дима от живота си вечно, което е една от задачите на UnsmokeYourWorld. “, разяснява на собствен ред Андре Каланцопулос. ФМИ е основател на новаторската бездимна опция на обичайните цигари, IQOS, която първа от този вид нововъведения навлезе и на българския пазар. Според настоящи данни на компанията, бездимната опция на цигарите, основана от Филип Морис Интернешънъл, към този момент се употребява от над 7 милиона изцяло минали на нея пълнолетни някогашни пушачи в 47 страни по света. 70% от хората, закупили IQOS, не се връщат назад към цигарите и това е обещаващо, показа още основният изпълнителен шеф на ФМИ.

Следващата огромна стъпка е да убедим оставащите 1.1 милиард пълнолетни пушачи, че за тях има по-добър избор. „ Бездимните артикули имат голям капацитет за публичното здраве. Важно е този капацитет да бъде потвърден посредством съществени научни проучвания и пълнолетните пушачи да получат точна информация, която да им даде вярната причина да се откажат от цигарите вечно. “, разяснява Андре Каланцопулос.

В България, хората, които употребяват IQOS са повече от 150 000, заяви Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България. Той дефинира като добра наклонност навлизането на от ден на ден компании в новата категория за основаване на бездимни други възможности на обичайните цигари.

ФМИ възнамерява да открие у нас през третото тримесечие на тази година нов център за обслужване на клиенти в партньорство с доставчика на услуги Консентрикс, показа още Маргонис. Центърът ще подкрепя обслужването на нашите клиенти в Европейски Съюз и растежа на бизнеса ни в района. Първоначално този център ще обслужва клиентите у нас благодарение на 100 чиновници, като има опция този брой да бъде подсилен в идната една година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР